Lalire March Architects | Godiva Chocolatier
Lalire March Architects, LMA, Christopher March, Rex Lalire, Godiva Chocolatier, South Shore Plaza, Massachusetts, Godiva's expanded-format concept, café, wrap-around storefront, cozy room for gifts, redesigned glass and marble chocolate case, luminescent glass accents
Lalire March Architects, Retail Architecture, Corporate Architecture, Residential Architecture, Architecture, Rex Lalire, Christopher March, LMA, Barneys New York, Barneys CO-OP, Calvin Klein, Coach, Cole Haan, Donna Karan, Frédéric Fekkai, The Freedom Forum, Godiva Chocolatier , J. Crew, John Varvatos, Johnson & Johnson, Juicy Couture, Kate Spade, Liz Claiborne, London Fog, L’Oréal, Madewell, National Museum of American Jewish History, NMAJH, Newseum, Peter B. Cannell & Co., Rothmans New York, Solstice, Starwood Hotels, Starwood Capital, The Rouse Company, Waterworks, World Education Services, WES, Major Cosmetics and Beauty Companies, Residential Clients, Interior Design, Sportswear International, Women's Wear Daily, The New York Times, onOffice, Eco-Structure, California Home + Design, I Wish I Worked There
22369
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22369,,boxed,select-theme-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Lalire March Architects - Godiva Chocolatier - South Shore Plaza Massachusetts Lalire March Architects - Godiva Chocolatier - South Shore Plaza Massachusetts

Godiva Chocolatier

Lalire March Architects - Godiva Chocolatier - South Shore Plaza Massachusetts Lalire March Architects - Godiva Chocolatier - South Shore Plaza Massachusetts

Photo: Scott Frances

Godiva Chocolatier

Lalire March Architects - Godiva Chocolatier - South Shore Plaza Massachusetts Lalire March Architects - Godiva Chocolatier - South Shore Plaza Massachusetts

Godiva Chocolatier

Godiva Chocolatier

 

South Shore Plaza

 

Massachusetts

 

The first realization of Godiva’s expanded-format concept begins with a café nestled against a wrap-around storefront and culminates in a cozy room for gifts. The redesigned glass and marble chocolate case is set off by a palette of dark wood highlighted with luminescent glass accents.